2013. július 31., szerda

Zöld melegítő alsó - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladásra kínálom egy használt, zöld színű, meleg anyagú, melegítő alsót. Kb. 0-6hó. A mért adatokat nézd, mert nincs a nadrágban cimke!
Postázom is! Ennek áráról leütés előtt kérdezz! 2013. 07. 01. -től változott a posta levélküldési szabályzata. Így, ha a levél mérete, formája vagy vastagsága (meghaladja a 2cm-t) miatt nem fér be a levélszekrénybe/postaládába, akkor csak ajánlottan lehet feladni.
Hamarosan szülni fogok, ha nem jelentkezem leütés után, kérlek várj türelemmel néhány napot, mert kórházban vagyunk! Amint hazaértünk jelentkezem!
Fektetett helyzetben, varrástól varrásig lett mérve:
drékszélesség: 15cm, de 30cm-ig tágul, külső oldalhossz 38cm, belső szárhossz: 25cm, ülep elől: 20cm, ülep hátul: 23cm
Nézz körül nálam, hátha találsz valamit magadnak, ismerősödnek hozzátartozódnak, névnapra, szülinapra, évfordulóra, avatóra, karácsonyra, egyéb alkalomra! Postaköltséget is spórolhatsz!
Leütés után 3 napon belül vedd fel velem a kapocsolatot, különben negatív értékelés mellett újra hirdetem a terméket! Az eladott termékek árából kisfiamnak vásárolok ruhát, cipőt, így nem tudok hosszasan arra várni, hogy jelentkezz!
Nem veszek vissza semmit!!! Leütés előtt inkább kérdezz: színe, anyaga, méretei, fizetés, szállítás, postázás ára, stb. Bármi, ami a termékkel kapcsolatban érdekel!


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2013-08-17 17:17
. Zöld melegítő alsó - Jelenlegi ára: 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése