2013. július 29., hétfő

Gyönyörű és meleg C&A-s sapka kislánynak - Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció tárgya: 1db csudaédes, nagyon csajos pihe-puha meleg sapka. Sajnos idén nem akadtam ilyen csúcs darabra! Egyszerűen imádtuk és annyira cuki volt benen a kislányom, hogy fájó szívvel adom el. 1, 5 évesen hordtuk, 44-48 közti fejre ajánlom. Lemértem alapállapotban, attól függően, hol méri az emebr kb. 2-23 cm. Kislányomnak 49-es fejecskéjére még épp rámegy, de már nem neki való. Új kisgazdájának ebben sosem fog fázni a feje és mindenki megdícséri majd, milyne csinoska. Igazi hidegben is nagyon jó meleg!!!
Eredetileg olyan 3000 körül volt az ára.
Most potom pénzért hozzájuthatsz! Ha kérdésed van, írj.
Állatszőr-, és dohányfüstmentes lakásból származó ruhák, babás mosószerrel mosva.
Személyes átvétel:
Újpesten, vagy Közvágóhíd, Boráros tér, Nagykörút, 3-as metró megállói (főképp Ferenc krt-Újpest Kp. közt, de rugalmas vagyok), 14-es villamos megállói (főképp Lehel tértől Újpest Kp. ig), Lurdy, 1-es villamos vonala Lágymányosi híd-Árpád híd pesti hídfő közt. A személyes átvételről érdeklődj leütés előtt, ha nem szerepel a helyszín a felsoroltak közt, hátha meg tudjuk oldani.
Szívesen postázom is előreutalás után, a magyar posta aktuális díjszabása szerint. Pontos postai díj: leütés és csomagolás után.
Kérdezz bátran!
Kérésre előrébb hozom a zárást!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2013-08-15 17:17
. Gyönyörű és meleg C&A-s sapka kislánynak - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése