2013. május 24., péntek

Ikea Trofast - Jelenlegi ára: 20 000 Ft


Az ikeában vásárolt szekrényt nagyon fogod szeretni, ha megveszed. A rendrakás egyszerű, és gyors. Különböző méretű, és színű dobozokat tudsz beletolni, azokat le is fedheted hozzáillő fedéllel, hogy poros se legyen. MInden el fér benne, legyen akármennyi játéka a manódnak. hamar megtanulja elpakolni maga után a játékokat, mert nem azzal kell foglalkoznia, hogyan áll az elrakott játék a polcon, és hol a helye. Egy mozdulattal ki és be pakolhat már egy két éves baba is. Annyira biztonságos, hogy a tetején ülhet, és akár mászkálhat is a gyerekecske. DE ha nem akarod, hogy ezt tegye, nézd meg, hogy mennyi pakolási felületet biztosít a szekrény még a tetején is.  
Összetolhatod piramis alakban, vagy fordítva, így középen egy helyes kis ülőkét kapsz. Remekül használható könyevkhez, a gyereknek minden a keze ügyében lesz. Gondold át, vége a nyaggatásnak: anya vedd le, anya tedd fel...: o)) 
A szekrényt mi dobozokkal együtt használjuk, de az árban nincs benne. Ha szeretnéd hozzá, azt külön tudjuk adni, saját árában. A dobozok árai mérettől függnek.  
Termék méretek
Szélesség: 93 cm
Mélység: 44 cm
Magasság: 91 cm
A szekrényből kettő darab van, megvásárolható együtt, de külön is, ha szeretnéd.  



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-12 20:52
. Ikea Trofast - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése