2013. április 24., szerda

Malackás játékcsomag angol nyelvű NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladásra kínálok egy 2db-s játékcsomagot. A könyv puha textil és plüss, angol nyelvű. A másik malacka (Chesterfield) puha, textil, melső lábain tapadókorongokkal, hasán kinyitható, kemény lapú könyvecskével. - Szintén angol nyelvű. A könyv gerince kicsit kopott.
Ha az összes tőlem vásárolt termék ára nem éri el a 200, -Ft-t, abban az esetben csak személyes átvétel lehetséges!!!!! !!!!! !!
A ruhák szekrényürítésből származnak, tőlem és a családunktól. Sok ruhát töltök fel, felnőtt és gyerekruhákat vegyesen, ahogy időm (és a lányom) engedi.
Kérésre szívesen mérek, kérdésekre válaszolok, de nem tudok mindig a gép előtt ülni, így türelmet kérek.
A termék Székesfehérváron, a lakcímemen, előzetes egyeztetés után átvehető. Postázom is ajánlottan. Símán csak a vevő felelősségére, és külön kérésére. A postaköltséget a termék megvásárlása után tudom megadni. Érdemes összevárni több dolgot, így spórolhatsz a postaköltségen.
Ha megnyerted az aukciót, kérlek, 3 napon belül jelentkezz e-mailben, vagy telefonon, hogy tudjunk egyeztetni. 7 napig várok, és ha nem jelentkezel negatívot adok, és meghirdetem újra a terméket!
Kérek mindenkit, ennek tudatában licitáljon, mivel nem szeretnék vitát utólag.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-11 20:24
. Malackás játékcsomag angol nyelvű NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése