2013. április 29., hétfő

Központizár bicskakulcs távirányítós riasztó ugrók - Jelenlegi ára: 13 755 Ft


Központizár bicskakulcs távirányítós riasztó ugrókóddalSzegény öreg Ford megépítette az első autót, és nagyon büszke lehetett magára hogy milyen kényelmet adott az emberiségnek! De arra még Ő sem gondolt, hogy a távoli jövőben, ez mekkora gondot fog okozni embertársainak. Nem gondolta, hogy az álma íly módon meg fog valósulni, nem gondolta, hogy minden háztartásban legalább egy autómobil lesz. Ezen egyszerű oknál fogva arra sem gondolt, hogy az ajtókat be kell majd zárni. Az autókat mindenki fogja tudni vezetni, és nem akar mindenki pénzt adni ezért az élvezetért, nem gondolta, hogy ezen csodákat meg kell védeni az illetéktelen behatolástól, eltulajdonítástól! Mi többet kínálunk mint Ford. Ö ajánlotta az autót, mi kínáljuk a kényelmet és biztonságot hozzá! Központizárat , Riasztót, Pagert, Ülésfűtést, Ital melegítőt, és még sorolhatnám napestig. Nézze meg Autós, és Motoros kínálatunkat, biztos talál olyan terméket ami nélkülözhetettlen az Ön számára! Nem akarom Ford fontosságát lebecsülni, hiszen nélüle nem lenne munkánk, inkább a fontosságát emelem ki, hiszen az Ö szellemének nagysága tesz minket is nélkülözhetettlenné! A képek csak illusztrációk.
Bicskakulcsos távirányítós ugrókódos riasztó, és központizár egy csomagban, hihetettlen kedvező áron! Ki ne tudná milyen előnyei vannak egy távirányítós riasztónak, ki ne tudná milyen kényelmes a centrálzár használata! Ezt a kényelmet és biztonságot kínáljuk egyszerre egy kifejezetten olcsó, de annál megbízhatóbb csomagban! Ha még élne Ford, biztos vagyok benne, hogy Ő is ezt építené autóiba! A tudomány fejlődésének áldása ez a kis csomag, hiszen a lovak vigyáztak magukra, de a ménes már nem tud, ezért kutya helyett, akivel rendszeresen foglalkozni kéne, de legalább etetni és itatni, inkább használja a ménes védelmére kicsiny csomagunkat, amivel csak egyszer kell foglalkozni, amikor beépítik, és etetni sem kell!
1db ugrókódos riasztó szett 2db bicskakulcsos távirányítóval
1db 4. vezetékes és 3db 2. vezetékes centrálzár motor
A bekötéshez szükséges kábelköteg és szerelékek
Magyarnyelvű leírás és bekötési rajz
Szükség esetén tudunk beszerelő műhejt ajánlani Bp. XIII. ker. -ben.
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 13 755 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 00:11
. Központizár bicskakulcs távirányítós riasztó ugrók - Jelenlegi ára: 13 755 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése