2013. június 25., kedd

Led SOFITA Autókba főként 39mm hosszú SMD brutál f - Jelenlegi ára: 3 999 Ft


Led SOFITA Autókba főként 39mm hosszú SMD brutál fényerővel kis fogyasztással /22222/Volt az ember, aki fázott, feltalálta atüzet. Rájött a tűz nem csak meleget ad, de világít is. Megcsinálta a fáklyát. Ez sem volt elég felfedezte az elektromosságot, ezután az izzót. Megtapasztalta milyen jó a fény és tovább fejlesztette. Az ősembernek az is csoda lett volna, hogy egy kapcsolóval világost lehet teremteni. De az már tényleg a világ műszaki csodái közé tartozik, hogy lehet válogatni a fényforrások között. Milyen hihetettlen, hogy mára a fénymenyiség növelése az áramfogyasztás csökkenésével jár! Nem mindegy menyit költünk áramra. Ez a képlet nem csak a háztartásban van így. Az autózásban is. Minnél kevesebb energia kell annál kevesebbet fogyaszt az autó.
Egyszerű beszerelés könnyű használat hatalmas fényerő kis fogyasztás. Egyszerűen ki kell venni a régi izzószálas izzót és annak helyére be kell tenni a ledes fényforrást. Máris üzembehelyezhető! Led, smd led tehát behelyezésnél oda kell figyelni, ha nem világít meg kell fordítani és máris ontja a fényt
1pár = 2db. Sofita izzó
39mm. Hosszú
Szükség esetén tudunk autóvillamossági műhelyt ajánlani Bp. XIII. ker-ben
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 04:49
. Led SOFITA Autókba főként 39mm hosszú SMD brutál f - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése